Header Ads

Breaking News
recent

VIRAL -Model Muslimah disuruh pose ghairah

Apa yang lebih jahanam dari seorang lelaki miang yang kononnya seorang jurugambar/photographer cuba memancing anak2 dara atau bini orang kat Facebook untuk ditawarkan jadi model pakaian muslimah tapi minta gambar dia buat aksi2 ghairah dan menggiurkan?





Lelaki macam ni memang gila celaka. Kat gambar profile ada gambar bersama perempuan tapi masih nak miang dengan bini orang kat Facebook. Dan orang perempuan kalau terjumpa laki miang macam ni kat Facebook, Wechat atau kat mana2 media sosial, tolong jangan layan dan cakap elok2, lelaki macam ni dah wajib kena maki je, lepas tu buat report polis.

Kalau lepas tu lelaki tu nak bagi alasan akaun FB kena hack ke apa, itu kemudian cerita, yang penting kita pertahankan maruah kita dulu sebagai seorang wanita.

Sumber gambar sini.

Follow Sini

Google+ Followers

Powered by Blogger.